juni 19, 2016

EERSTE EDITIE SEAFOOD FESTIVAL HASSELT: AFTELLEN GEBLAZEN!

by SeafoodFestival in Uncategorized

Nu zaterdag en zondag is het zover: het allereerste Seafood Festival in Limburg strijkt neer op de kop van de kanaalkom in Hasselt. Hierbij nog wat praktische weetjes: wij zijn zaterdag en zondag open van 12u00 tot 00u00.

De weersvoorspelling ziet er best oké uit maar het hele gebeuren gaat door in een 600m² groot tentencomplex waar je lekker warm kan genieten van alle lekkers. Het tentencomplex wordt opgebouwd in een U-vorm waarmee wij een gezellig binnenterras creëren met zicht op het water en de jachten in de kanaalkom.

ZEEVRUCHTENSCHOTELS & ANDERE HAPJES

Enerzijds bieden wij de grote zeevruchtenschotels aan. Hiervoor dien je vooraf te reserveren via de website seafoodfestival.beAnderzijds serveren wij nog 10 seafoodhapjes en gerechten variërend van € 5,00 tot € 15,00. Oesters, scampi à la plancha, casserolletje mosselen met frietjes, lekkers uit de zee, Bretoense vissoep, verse maatjesharing, coquille met zeekraal, huisbereide garnaalkroket, calamares friti en halve kreeft recht van de Ofyr.

Voor de niet-seafoodlover in je gezelschap bieden wij ook nog een kipsaté met cocos curry aan.  Aan de bar zijn er diverse frisse wijntjes, bubbels en bier van het vat verkrijgbaar.

BETALEN MET JETONS

Betalen kan énkel met ‘seafood’-jetons die je ter plaatse op het terrein kan aanschaffen aan het coinmonster, dat is de naam van onze jeton-automaat of je kan de jetons ook vinden bij onze medewerkers aan de ingang van het seafoodfestival.

Zowel zaterdag als zondag zijn er dj’s die zorgen voor de juiste sound. Op zaterdag kan je Mr. Grammy en op zondag B’elle terugvinden achter de dj-booth.

SUPPORTER VOOR DE RODE DUIVELS

Voor de voetballiefhebbers op zaterdagmiddag staan er verschillende schermen op het terras van El Chiringuito. Dus genieten van seafood in combinatie met supporteren voor de Rode Duivels is perfect mogelijk.

HEEL WAT TE ONTDEKKEN

Naast ons dranken en seafood-aanbod kan je ter plaatse kennismaken met de luxe producten van Lebeau-Courally, de mooiste Alfa Romeo’s van Bruyninx, het woonaanbod van Quartier Bleu, de Ofyr als gezelligste buitenkeuken, het wijnassortiment van Baeten Vinopolis en de tuinen van Van Vlierden.

Kortom, een gezellig dagje uit: dit weekend op het Seafoodfestival in Hasselt!